You are here

Koulukino

Tänään

  • Huittinen
  • Loimaa
  • Sastamala
  • Somero

Ei näytöksiä tänään

Ei näytöksiä tänään

Ei näytöksiä tänään

Ei näytöksiä tänään

09.07

Kysely

Koulukino

Koulukinon johtoajatus on yksinkertainen ja selkeä: mahdollisimman monen koululaisen tulisi nähdä elokuva koulupäivän aikana oikeassa elokuvateatterissa ja saada käsitellä näkemäänsä jälkikäteen.

Elokuva lumoaa elokuvateatterissa, ja onnistuneeseen katsomiskokemukseen kuuluu katsojan halu jakaa tunteensa ja huomionsa elokuvasta toisten kanssa. Se tekee elokuvateatterissa nähdystä elokuvasta loistavan mediakasvatuksen välineen.

Jokainen opettaja, kannustamalla keskusteluun ja jakamalla omat oivalluksensa ja tunteensa elokuvasta oppilaiden kanssa, on mediakasvattaja.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee taloudellisesti Koulukinoyhdistystä ja haluaa näin kannustaa mediaopetuksen sisällyttämistä koulujen perusopetukseen.

 

Lisätietoja Koulukinosta saat tästä linkistä www.koulukino.fi

 

Miettikää valmiiksi elokuva jonka haluatte katsoa ja valitkaa varasijalle vielä 1-2 elokuvaa, jos ykkösvaihtoehtoanne ei ole saatavilla.

Miettikää valmiiksi myös päivä ja kellonaikaa, joka sopii lukujärjestykseenne yms. niin voimme varata ajoissa teille salin elokuvan kera. 

Huittisten Kinossa on mahdollista esittää molemmissa saleissa myös samaa elokuvaa yhtäaikaisesti.

Elokuvateattereiden paikkakuntakohtaisista tiedoista löytyy salin paikkaluvut ja teattereiden tarkempi esittely valokuvineen.

Teatterin varaamiseen liittyvät tiedustelut voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen palaute@kinoset.fi